Проектът ТЕХ ПАРК ХОУМ

е нова концепция, която се реализира от екип с  дългогодишен опит в проектирането, изграждането и продажбата на жилищни и административни имоти, с доказан висок професионализъм и положителна репутация. Създаването на жилищна среда в непосредствена близост до технологичен бизнес парк, в който работят предимно млади хора в международен микс, е важна стъпка към изграждането на допълнителни възможности за жизнен комфорт.

Приехме това предизвикателство като мисия осъзнавайки, че поставяме началото на развитието на зоната около СОФИЯ ТЕХ ПАРК като НОВОТО МОДЕРНО място за живеене.

0 м
ВИСОЧИНА НА ТАВАНИТЕ

ВЕНТИЛИРУЕМА ФАСАДА

мин. 12 СМ. ИЗОЛАЦИЯ

оптимизирани
общи части на сградата

Самостоятелен ОЗЕЛЕНЕН
ДВОР

ЗАЩО ТЕХ ПАРК ХОУМ?

ТЕХ ПАРК ХОУМ е изцяло жилищна сграда с два входа, в която са разположени 64 апартамента. Проектът включва избор от едноспални, двуспални и триспални апартаменти, като за всеки от тях има подсигурено място за паркиране и складово помещение.

КАКВА Е СОЦИАЛНАТА СРЕДА В РАЙОНА?

Концентрация на млади, активни и образовани хора в съвременна работна среда, в която се гради бъдещето; много чуждестранни специалисти, наети в технологичния бизнес, семейства с деца.

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ И ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ

В TECH PARK HOME

може да намерите

своя нов зелен дом

местоположение на сградата

С TECH PARK HOME се поставя началото на новото модерно място за живеене около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

адрес:

София, кв. Полигона,
район Младост; 
ул. Ген. Йордан  Венедиков

Информация и контакти

ESTATE TRIBUNE

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

  • +359 886 395831
  • office@techparkhome.bg

изпратете запитване