Вече половин година хората свикват с „новата нормалност“ и гледат на света по различен начин. Човекът, като че ли се пробуди и се замисли повече за своята природа. Затварянето вкъщи отключи желанието за повече движение, спорт и време сред природата. Затворените фитнеси по време на пандемията, изкараха адреналина по крос алеите и позволените места в парковете. Градският транспорт беше заместен с колоездене и ходене пеша. Всичко това звучи повече като „свобода“, отколкото като „извънредно положение“. Дали отрезвяването от свръх излишъка ще ни направи по-здрави и енергични, движейки се повече и дишайки по-чист въздух, зависи от самите нас до колко сме отворили сетивата си.

Когато сутрин се събуди човек с болка в гърба или вечер се прибере претоварен от работния ден, може да приложи една полезна стратегия за разтоварване на напрежението, която ще го енергизира толкова много, че през деня ще бъде динамичен и креативен, а вечер ще си легне разтоварен. Противно на очакванията да ви посъветваме да си почивате повече, ще ви поканим да се движите – сутрин с бодър стречинг, дихателни практики и движение или крос в парка, а през втората половина на деня – с крос, плуване, тенис, колоездене, катерене по тренажорна стена или просто фитнес.

Времето, което ще отделите за движение ще ви подари още екстри – ще останете за известно време далече от мобилния си телефон, компютъра и телевизора с облъчващите новини. Така разтоварвате мозъка, стягате мускулатурата, отпушвате кръвоносната система и се превръщате в енергиен заряд, който може да бъде толкова ефективен, че освен да сте успешни в бизнеса, ще намерите време и за любимите си хора, занимания и места.

Не бихме пропуснали да ви подарим и една рецепта за супер сутрешен фреш, който ще ви вдигне още по-нависоко: портокал, грейпфрут, лимон, спанак, магданоз и джинджифил. Истински енергиен и витаминозен сутрешен елексир.

Защо ви разказваме всичко това – защото искаме да ви бъдем полезни! Искаме да ви подарим нещо в този петъчен ден. И много, много искаме да бъдете все по-щастливи.

Също така подбрахме за вас и някои от местата за спорт и отдих в кв. Полигона, които ако все още не сте забелязали, ви каним да посетите – ще останете приятно изненадани.

И накрая, ние не ви забравяме нито за миг  – мислим постоянно за вас и вашето ново място на щастие, близо до онова природно щастие, към което всички се стремим. Да живееш в среда създадена да ти е удобен и лесен животът е огромно предимство и ние в ТЕХ ПАРК ХОУМ оценяваме колко е важно да допълним тази среда с едно малко и уютно бижу, заредено с позитивна енергия.

В TECH PARK HOME

може да намерите

своя нов зелен дом

местоположение на сградата

С TECH PARK HOME се поставя началото на новото модерно място за живеене около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

адрес:

София, кв. Полигона,
район Младост; 
ул. Ген. Йордан  Венедиков

Информация и контакти

ESTATE TRIBUNE

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

  • +359 886 395831
  • office@techparkhome.bg

изпратете запитване