Основна дейност

ИМЕА ГРУП ООД развива дейност в областта на проучването, проектирането, цялостното изграждане и ремонт на сгради и търговията с недвижими имоти.

История

Фирмата е основана от двамата съдружници Атанас Добрев и Марин Маринов, които имат дългогодишен опит в сферата на строителството и са реализирали много успешни проекти през последните 10 години в едни от най-големите строителни компании на пазара. В работата си залагат на висококвалифициран екип, съвременна техника и високи критерии във всички етапи на работата.

Квалифицирани специалисти

ИМЕА ГРУП разполага с висококвалифициран инженерно-технически персонал и притежава собствена механизация, строително оборудване и инвентар. Работи с екип професионалисти в проектирането и строителния дизайн, които осигуряват разработване на проекти с голяма прецизност, въображение, оригиналност и функционалност. Също така компанията работи с фирми за строителен надзор, снабдени с всички необходими свидетелства и специалисти за изпълнение на независим строителен контрол.

Приоритет

Приоритетът на ИМЕА ГРУП са качественото изпълнение на строителните работи, сигурност и безопасност в процеса на работа, упоритост при преследване на целите, прецизност към детайлите, постоянен контрол от началото на изпълнение на проекта до неговата пълна реализация, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес, лоялност в работата и отговорност към поетите ангажименти, както и постоянно усъвършенстване.

Дейности

  • Строителство на жилищни сгради
  • Строителство на промишлени сгради
  • Фасадни решения
  • Сградни инсталации
  • Ремонтни дейности

В TECH PARK HOME

може да намерите

своя нов зелен дом

местоположение на сградата

С TECH PARK HOME се поставя началото на новото модерно място за живеене около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

адрес:

София, кв. Полигона,
район Младост; 
ул. Ген. Йордан  Венедиков

Информация и контакти

ESTATE TRIBUNE

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

  • +359 886 395831
  • office@techparkhome.bg

изпратете запитване