Световно известният астролог Гал Сасон и приятел на България, учител и пътеводител на много хора ангажирани в бизнеса, политиката, инвестициите и много други различни сфери. Той сподели преди дни специално послание за българите в предаването „Преди обед“ (bTV):

„Господар (повелител, експерт) е онзи, който може да погледне във всеки човек и да види Господ в него. Не да гледа към небето и да казва, че Господ е там. Господ не е там, той е навсякъде. Всеки път, когато видите Господ в някой човек, това е 11, това е майсторското число“ – обясни Гал Сасон.

Според него 15 ноември е по-важна дата от 11.11. Тогава се случва новолуние в Скорпион. Това е и първият ден, в който Марс отново ще се движи напред, след като е бил ретрограден от 10 септември, създавайки много неудобства за хората. На 29 ноември и на 14 декември ще имаме затъмнения в Стрелец и Близнаци. Те ще забързат нещата, които се случват, докато се стигне до 21 декември – голямо съединение на Юпитер и Сатурн. То ще се случи за първи път от 20 години, но освен това за пръв път от 600 години насам ще се случи във Водолей и ще СЛОЖИ НАЧАЛОТО НА НОВА ЕРА – ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ.

„На 11 и 12 февруари официално ще влезем в тази ера и ще имаме страшно много планети, които са във Водолей за първи път от хиляди години насам. Много вълнуващи неща се очакват. Движим се далеч от Козирога, към Водолея, което ще донесе повече свобода и по-малко ограничения и консерватизъм. Това, което се случва в България в момента, се нарича „завръщане на Юпитер“. То се случва на всеки 12 години и е като целувка от Господ. Означава ЕКСПАНЗИЯ, ВЪЗМОЖНОСТИ, ОТВАРЯНЕ НА НОВИ ВРАТИ. Скоро ще започнете да го усещате – в края на тази и началото на следващата година. Българите като цяло ще се почувстват по-щастливи“.

Той уточни, че Сатурн и Юпитер се движат далеч от Козирог, което е положителен знак. Първо Сатурн ще излезе от Козирог, а през 2023-2024 г. и Плутон ще го напусне. Той е там от 2008 г. и се усеща все едно го носим на гърба си.

„Скоро идва краят на този период, така че в България нещата ще се движат в по-добра посока. А и в целия свят, надявам се.“

ТЕХ ПАРК ХОУМ ви напомня с присъствието си, че се случва именно в този преломен момент за човечеството. В настъпващата Ера на Водолея, свързана с технологиите и иновациите, ние се намираме в сърцето на техния дом – в столицата. Привличаме, както с локация, така и с визия, грижа за хората и техния комфорт и перспективите през разгръщането на кв. Полигона като новата административна и High Tech дестинация в гр. София.

В TECH PARK HOME

може да намерите

своя нов зелен дом

местоположение на сградата

С TECH PARK HOME се поставя началото на новото модерно място за живеене около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

адрес:

София, кв. Полигона,
район Младост; 
ул. Ген. Йордан  Венедиков

Информация и контакти

ESTATE TRIBUNE

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

  • +359 886 395831
  • office@techparkhome.bg

изпратете запитване