През 2000г. местност “КЪРО“, разположена около сградата на Печатницата на бул.“Цариградско шосе“ привлече вниманието на нашия екип като потенциална бъдеща дестинация за развитие. Тогава търсихме за наш клиент място, на което да постои сграда за издателска дейност. След много преговори, документални перипетии и сблъсък с реституционните процеси успяхме да удовлетворим неговите инвестиционни намерения и реализирахме една от първите сделки в района – тогава голо поле. Цената беше само 25 $/кв.м.

Години по късно, сякаш повлекли добрия късмет след нас, районът се разгърна като една от най-бързо развиващите се бизнес зони в столицата.

През 2015г. същият този парцел, който през 2000г. беше планиран за строителство на издателство потърси нов собственик. И мисията да намерим такъв се падна отново на нас. Днес сме горди, че дадохме началото и причината за построяване именно на това място на Очна клиника „ЗОРА“.

Десетина години по-рано, в периода 2004-2007г. станахме едни от инициаторите за промяна и на друга зона – тази на МОЛ ПАРАДАЙЗ. С общи усилия и добре организиран и сплотен екип реализирахме сделката със земята на мола. Отново голо поле сред индустриална зона. През 2020г. можем да кажем, че 15 години по-рано сме станали част от големия тласък за развитие на района, а именно – реализирането на една от най-мащабните сделки с голям международен инвеститор в столицата. Днес безспорно това е привлекателно място, както за бизнес, така и за живеене. Развитието на мрежата на метрото в тази посока, благодарение на общите политики на бизнеса и Столична община също дадоха огромна предпоставка за това.

През 1998г., в едни трудни времена, когато не се знаеше накъде и как ще се развива столицата поставихме още едно начало – развитието на търговската зона на бул. Симеоновско шосе.

Днес се връщаме отново в местността „КЪРО“, за да споделим от добрата енергия, която оставяме след себе си и поехме като нова  мисия и предизвикателство развитието на жилищната зона около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

Ние вярваме, че когато работим със сърце и получаваме подкрепата на разумни инвеститори и добрите политики на Столична община, заедно можем да създадем едно добро начало и добре планирано и щастливо бъдеще.

Екипът на ESTATE TRIBUNE се управлява от инж./икн. ИРЕНА ПЕРФАНОВА – CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRS, ABR, SRS, FIREC, Realtor, Appraiser.

Доказал се международен специалист с над 25г. професионален опит в търговията, управлението, консултирането и проджект мениджмънта в сферата на недвижимите имоти, с множество професионални квалификации и носител на техните дезигнации. Член на множество местни и международни организации.

ИРЕНА ПЕРФАНОВА е Зам. председател и предходен председател на УС на НСНИ, член на Борда на Директорите на CEPI и Зам. председател и предходен председател на Съвета на браншовите организации към БТПП. Има дванадесет години опит в управлението и ръководенето на неправителствени организации в сферата на недвижимите имоти, които освен създаването на професионални стандарти, обединяват усилията си и за създаването на по-добри политики и условия на живот в населените места. И към днешна дата продължава с тази активност, като през годините заема постове на Президент, Председател, Зам. председател, Президент и Вицепрезидент на комитети, Член на международни бордове в Национално сдружение Недвижими имоти, Международната федерация за недвижими имоти FIABCI и Европейската асоциация на специалистите по недвижими имоти CEPI. За своята активна дейност и принос за развитие на организациите в международен мащаб е удостоявана с почетни награди. Член е на Real Estate Market Advisory Group към Икономическия съвет на ООН и на работни групи към МРРБ. Участник в дискусионни форуми в множество местни и международни събития и конференции.

В TECH PARK HOME

може да намерите

своя нов зелен дом

местоположение на сградата

С TECH PARK HOME се поставя началото на новото модерно място за живеене около СОФИЯ ТЕХ ПАРК.

адрес:

София, кв. Полигона,
район Младост; 
ул. Ген. Йордан  Венедиков

Информация и контакти

ESTATE TRIBUNE

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ

  • +359 886 395831
  • office@techparkhome.bg

изпратете запитване